Awareness Quiz spelpakket

Het nuttige en het aangename: Awareness Quiz!

Awareness Quiz

De afgelopen maanden zijn wij intensief bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe vorm van security awareness: Awareness Quiz – security awareness in de vorm van een pubquiz!

Awareness Quiz

De Awareness Quiz is een combinatie van twee populaire onderwerpen van dit moment: Security awareness en Pubquiz. Het is een kennisquiz met een hoog entertainmentgehalte, die zorgt voor bewustwording en betrokkenheid van de deelnemers. Kortom: het nuttige met het aangename verenigen!

Teambuilding en bewustwording!

Het pubquizzen wordt steeds populairder in ons land en de belangrijkste reden hiervoor is de combinatie van twee elementen: gezelligheid en competitie. Het entertainmentgehalte is hoog wat de betrokkenheid van de deelnemers versterkt. Met de Awareness Quiz maken de deelnemers op een luchtige manier kennis met het belang van informatiebeveiliging en de risico’s van cybercriminaliteit. Teams van maximaal vijf personen gaan met elkaar de strijd aan door kennis, ervaringen en inzicht met elkaar te delen. Een bedrijfsactiviteit die niet alleen leuk en gezellig is, maar ook nog eens wat oplevert: teambuilding en bewustwording!

Awareness Quiz quiz-academy-bijeenkomst

De Awareness Quiz is interactief met verschillende ronden, variërend van plaatjes, open vragen en meerkeuzevragen. Het overtuigt deelnemers van het feit dat informatiebeveiliging helemaal niet saai hoeft te zijn en laat zien waarom security awareness noodzakelijk is, zowel zakelijk als privé.

 

“Ook leuk tijdens een netwerkborrel of ter afsluiting van een klanten- en relatiedag!”

 

Uniek quizmateriaalAwareness Quiz spelpakket

Tijdens de Awareness Quiz ontvangt ieder team een spelpakket, waarvan je bij deze brief een voorbeeld ontvangt. Het betreft een speciaal voor de Awareness Quiz ontwikkelt quizpakket met alle benodigdheden voor het spelen van de quiz. Het pakket bevat een plaatjesronde en de vier antwoordformulieren. Daarnaast zit er een kladblok en een pen in, zodat teamleden kunnen brainstormen tijdens de quiz zonder hardop te hoeven praten.

Prijzenpaje hebt wel iets te verbergenkket

Het winnende team ontvangt per deelnemer het boek “Je hebt wél iets te verbergen: Over het levensbelang van privacy”. In dit boek laten onderzoeksjournalisten Maurits Martijn en Dimitri Tokmetzis zien dat privacy het meest bedreigde mensenrecht van onze tijd is. Ze leggen bloot welke gegevens je allemaal weggeeft en aan wie. En, belangrijker nog: welke ingrijpende gevolgen dat heeft. Het is een goed geschreven en makkelijk te lezen boek voor elk kennisniveau.

 

Samenwerking met Quiz AcademyQuiz Academy logo

De Awareness Quiz is ontwikkeld in samenwerking met Quiz Academy. Quiz Academy is al tien jaar actief in het ontwikkelen, organiseren en presenteren van quizentertainment. Een professionele organisatie die voor Awareness Quiz de beste en meest ervaren quizmasters levert. De evenementen van Quiz Academy onderscheiden zich door er een fantastische beleving van te maken voor iedereen. Voor meer informatie over Quiz Academy kijk je op: www.quizacademy.nl

Meer informatieAwareness Quiz

Voor elke Awareness Quiz geldt een minimaal aantal deelnemers van 30 en een maximum van 100 personen.

–   4 ronden, in totaal 1,5 uur
–   10 foto-, open- of meerkeuzevragen per ronde
–   Thema: veilig & bewust omgaan met informatie
–   Smartphones en andere hulpmiddelen zijn niet toegestaan
–   Onder leiding van professionele en ervaren quizmaster
–   Overal in Nederland

Kijk op www.awarenessquiz.nl voor meer informatie.